Eidebrygga Rorbucamping

Eidebrygga Rorbucamping

Langt oppe i nord, på Norges nest største øy, finner du Eidebrygga Rorbucamping. Her opp i nord, langt ute i havgapet finner man ro for både kropp og sjel. Vakker, urørt natur og fantastisk fiske innbyr til flotte dager langt borte fra storbyens mas og kjas. Vår beliggenhet gjør oss til et utmerket ferievalg for folk som setter pris på hav, fiske, båtliv og rolige dager. Vandring i vår flotte nasjonalpark er en fin forandring fra båt- og sjøliv, og med eller uten fiskestang kan du vandre fritt i timesvis og oppleve det beste som er av norsk kystnatur. Vi på Eidebrygga Rorbucamping har gjort vårt ytterste for å sikre at alle våre gjester vil nyte oppholdet i disse vakre omgivelsene. Området består av velutstyrte hytter og selvbetjente leiligheter. Vi har en rekke båter til leie og vårt romslige kaianleggene gjør det fullt mulig for våre gjester å ta med sin egen båt.

 

Butikk og handel

I forbindelse med Eidebrygga Rorbucamping har vi også vår egen butikk hvor du kan kjøpe alt fra dagligvarer, fiskeutstyr og suvenirer, til bensin og dieselolje. Dette gjør sitt til at man ikke trenger å oppsøke butikker eller yrende folkeliv i sentrum.

 

Hyttene våre

Alle våre hytter og leiligheter er fullt utstyrt med kjøkkenutstyr, radio og TV. Hver enhet er koblet til satellittmottakeren, slik at du kan nyte både norske og internasjonale TV-kanaler etter en lang dag på havet. Sengetøy følger også med. I vår servicebygning finner du både tørketrommel og vaskemaskin. Vi har også frysere tilgjengelig for alle våre gjester som ønsker å ta med seg hele eller deler av fangsten hjem når de forlater oss. I servicebygningen finner man også telefonboks for dem som velger å la mobiltelefonen ligge igjen hjemme.

 

Båtene våre

GeMi 625 CC er en 21 fot solid aluminiumsbåt av høy kvalitet. Båten er bygget med mange gode detaljer og har stor lastekapasitet og er meget sjødyktighet. Båten er ideell for fiske og tilbyr stor dekkplass som gir gode muligheter for en lang dag på sjøen med god fangst. Båten er utstyrt med en 80 HK utenbordsmotor, sonar og kartplotter. Redningsvest til seks personer er inkludert i prisen.

 

Hansvik 16,5 Standard er sjødyktig båt med god lastekapasitet. Båten har et klinkerbygget skrog og dyp kjel som gjør den både trygg og stabil på havet. Båten er utstyrt med en 20 HK utenbordsmotor. Redningsvest for fire personer er inkludert i prisen.

 

Hansvik 14,5 er sjødyktig båt med god lastekapasitet. Båten har et klinkerbygget skrog og en dyp kjel som gjør den til en flott, stabil båt, også for nybegynnere. Båten er utstyrt med en 9,9 HK utenbordsmotor. Redningsvest for fire personer er inkludert i prisen.

 

Alle båtene kan leies for en dag, tre dager eller en uke. Om man ikke har eget fiskeutstyr kan man kjøpe, eller leie det i butikken. Kartplotter og gps kan også leies.

 

Fiske

Havområdet utenfor Senja har god variasjon av fiskearter og er et paradis for fiskeentusiaster. Vår beliggenhet er helt perfekt. Etter bare to minutters gange fra hytta er du allerede i båten og en kort båttur tar deg til fantastiske fiskeplasser. Om ønskelig kan de ansatte ved Eidebrygga Rorbucamping være behjelpelig med å komme i kontakt med lokale personer som jobber som guide for fiskere som er ny til området. Her er det ingen mangel på fisk, så alle er velkommen til å prøve lykken. Om havfiske ikke er det du liker best kan du ta turen inn i nasjonalparken og fiske både laks, ørret og røye i Åndervatn.

 

Badestamp og langbord

Når man kommer inn fra havet, møtes mange av våre gjester ute på kaianlegget hvor man finner langbord og badestamp. Hva kan vel være hyggeligere enn å avslutte dagen i godt selskap og dele dagens fiskehistorier med andre entusiaster?